Thursday, November 4, 2010

-THE RETURNING-


ya Allah!! wujud lagi rupenye bl0g aku ni....tah knp,terajin pulak nk menaip2...sbnrnye dh lme aku tinggalkn dunia menulis2 ni...tp sjak2 aku rajen melayan bl0g membe2 aku,jd cm sronok lak...pg ni,try bukak blk bl0g yg aku prnah wat satu mse dulu...pehh,password pn dh lupe!! nsib baek try n error s'byk 13 kali bjaye...then aku t'pk,"asal la aku xmntk passw0rd baru je td"...hehe...utk first p0st ni,hrp2 jd smgt utk aku trus menekan keyboard utk p0st2 akan dtg,insyaAllah...

p/s: rindu mendaki!!

3 orang mengomel:

Myzatul FarahinSatimin said...

oit3... welkem back...
haha klu nak jmpe epin, die hy ad kt blog..fb tarak kan...

p/s: errr sile jd follower ak..=p

Muaz Mokhtar said...

sudahh....=)

Ariffin Janal said...

aku dh letak blog kau jd bloglist aku tp aku kuarkan balik sbb kau tak update langsung. kecewa. tp sekarang tidak lg, anda tercalon semula~

Post a Comment