Monday, March 28, 2011

~Saki Baki Hidup~

uhukk2...
sehat ke kengkawan?
haaa ni nk habaq
AKU TINGGAL 4 MINGGU JE LG!!!
tuudiiaaaaaa bak hang...
tp ni bkn cte umur(hrp umur pnjang lg,Aminn)
ni sbnrnye tmp0h blaja kt UUM terCHENTA ni laaaa

klaka plak rsenye...
cm xsdar je tbe2 dh 3 taun aku kt UUM ni...
rse mcm smlm bru 13 Julai 2008
tulaa ptme kali aku jejak kaki sbagai plajar kt Sintok...
skrg,tggl 4 mggu je sesi blaja aku kt cni...
:`)

knangan??jgn ckp laa..
TERLALU BANYAK!!!
kt cni la aku jmpe kawan...
kt cni aku jmpe lawan...
kt cni gak la aku jumpe "EHEM2"...=)

pasni,sume akn brubah...
xde lg istilah pelajar...
yelaaa...umur pn dh msuk 22...
dh nk keje...PASTU KAWEN!!
status pn brubah...
xde lg la nk enj0y2,huha2 cm skrg...
knela f0kus kt family lak kn...
(mood gatal tbe2 dtg..hehehe)

s0,utk mse2 yg tggl ni la aku isi betul2...
sbb sume ni akn jd knangan yg aku nk cte kt anak2 nnt...
pngalaman,suka sedih, & sume2 yg ade kt cni,xkn dpt kt tmpt lain..
kwn2 kt cni..sgala assignmnt n pr0gram...
urghhhhhh~
sape2 yg student last sem,k0rg akn fhm cmne rsenye kn..
sume tu knangan yg wat kte senyum s0rg2..
yg still ade lg kt UUM ni,"peliharalah hutan kita"

p/s: mudah-mudahan 3 tahun kt cni berhasil...=)

6 orang mengomel:

SueMie said...

awatla mu post entry cdey ni...adeyh...

miszLeyaT said...

pergh...gatai adek muyaz ni ek...mentang2 dah p kursus kawen..nak kawen slaluh...

oneTieyha said...

adoi tacink nye ayat2 hgpa kt sini,,kami yg lum sem last pon ase cam sediy gk nk tinggal sintokk..huhu..peace

sha said...

Berat hati nak tinggalkan UUM..

Status pelajar pun. Haha~ Mengada betul

Hidup perlu diteruskan..

Myzatul FarahinSatimin said...

muaz... ak jeles ko da nk hbs... tinggallah ak, epin, tiqah je kt sini...
=((

p/s: kawen wajib jemput aku!!!

Mufida Misran said...

Salam. It's nice read your entry :). Akak dulu pun sama juga, nak keluar je dari uum utk b'gelar seorang yang biasa (dah habis title student dah) memang tersangatlah sedey :'(, tambahan pulak akak ni jauh dari kengkawan (dlm group sorang je asal sabah yang len semua dok semenanjung). Tp apapun, akak nasihatkan supaya start searching for the job (la ni dah bleh apply dah...kalo adik belum start kejalah hehe...). Sbb persaingan kat luar sana sangat rakus, silap haribulan tanam anggur yang tak tumbuh2 dek cuaca yang xsesuai huhu...SEMOGA BERJAYA~!

Post a Comment