Tuesday, May 24, 2011

terima kasih semua =`)

assalamualaikum semua
hrp2 k0rg yg bce ni sehatla ehhh
hmmm
berat pulak rsenye nk tulis entri kali ni
byk nk k0ngsi sbnrnye
tp tkut k0rg xlarat nk bce
aku ringkas2kn jela ehhhh

sbnrnye aku bru blk dr pos brg2
byk jugak la
tp spanjang prjalanan dr uum smpai ktm arau,kpala ni mlayang je
tbe hati jd sayu
"3 tahun dh aku kt uum ni"
sedih?maunye xsedih
dhla sorg2 je dlm kete
sesekali tringat knangan2 kt uum,rse jatuh lak air mata ni
tp jatuhnya dlm snyuman...
=`)

(pertama)
byk sgt knangan2 kt sini
kt sinila aku knal gunung & outdoor
dr sape?
mstila dr geng2 kembara!!
di0wg ni hav0c xhengat punya weeyyyyy
klw byk g bli brg,sumpah riuh!!
ade 5 org je pn cm ade 50 org
smpai kdg2 tu pkcik2 kdai tu pn xlarat nk lyn
thnx sgt2 kt geng2 KKU sbb byk bg pnglaman hidup kt uum ni

geng2 kembara
super senior :
kak yani, tod,kak sarah, acap, hery, botak,
amin, mat mie, een, omey, keng,
jalut,anis,remy,adi,tokbet,zura,pian,
kerabat2 :
black,panjang,wak,yen,umi,ain,tora,chong,wada,mak adik,
ilham,comel,tawau,tasek,seven,hisham,
dll. (xlarat nk tulis semua)

(kedua)
dlm byk2 knangnan kt cni,knangn plg best dgn PSSCMUUM
ssh nk ckp,tp byk sgt prubahan dlm dri aku brlaku time dlm geng2 ni
knp?tunggu lama sikit....=)
sahabat susah senang,sume ade kt cni
di0wg ni,dlm diam2 hav0c gak taw
xcaye,try byk di0wg g jln2
tgk r di0wg pny prangai
=)

buat geng2 PSSCMUUM :
mubin,zul,pan,hamzah,azmi,nizam,awis,abg adi,naim,rasul,
kak qila,kak dila(akak aku),kak sha,sue(s/u)
tiqah TP,tiqah nadzari
dll (semua keluarga PSSCMUUM)
hampa mmg best!!!
knangan2 dgn korg,xkn skali2 aku lupekn...=`)

(ketiga)
geng multimedia pn mana boleh lupaaaa
ni pn slh satu geng2 gelak byk
sy0k lyn kpala2 di0wg ni
masing2 ade je prangai pelik2
yg syoknye,sume bleh katawa sme2
boleh serabut sme2
muke2 korg time kne siapkn keje2 last minute,xkn aku lupe
sntiasa dlm kpala

khas utk geng2 Multimedia :
deddy,bawi,awin,bai,wan,khai,
yana,suraya,sue ally,dila,aton,zai
dll(trutamanya geng2 P-SPA)

(infiniti)
paling pnting,aku bsyukur sgt2 msuk UUM ni
sbb kt sini la aku rapat dgn sumone
alaaa...korg pn taw sape kn...
Nur Jannatul Wahidah Bt Azmi
budak ni,xlarat aku nk ckp time kasih
sbb,die ni la satu2nye manusia yg brtahan dgn prangai aku
yg knal aku,msti taw prangai aku kn
tp yg peliknye,die ni sorg je yg xkesah sume tu
ape aku buat pn die ikutkn je
susah snang jgn ckpla
byk sgt2 knangan ktorg!!
bab mknn paling syok
mau xnye
klw bleh ari2 die nk msk kt aku
tp seyes ckp,die pny msk mmg peeeehhhhhhh
syok gile!!
tp bkn spanjang mse seronok2 kn
ade mse pn kami bsusah2
smpai pnah 1 mse,kt0rg mmg xde dwet,
bli roti pn mkn kongsi
time tu mmg kering abes!!
alhamdulillah...knangan2 tu sume mematangkn kami

buat Nur Jannatul Wahidah:
i love you so much, and i'll give you anything or everything
to make you to most happiest girl in this world

p/s: kali ni betul2 S.E.D.I.H.

7 orang mengomel:

Ilham Jamil said...

well said muazzzzz! jumpa 4hb nie. aku bedah n odah akan kepoh kepoh rosakkan majlis korang. tengok laaa ;p

TeAqArH said...

wah...name aku ade la muaz....mmg aku akui pe ko ckp..byk perubahan yg berlaku pd diri tnpa kita sndri sedari....ape2 pun..gudluck kat luar sana...hadapi sglanya ngn tabah...igt segala pesan abg chot n tn.hj...amek pakai mane yg leh amek pakai tu....kat luar dugaan lg hebat dr kt dlm u an...so,take care...selamat bertunang utk ko n kak ida....semoga berkekalan..kami GENG2 PSSCMUUM menanti kad jemputan kawen au...n prktikal kat over da sea tu,jage diri...iman mst kuat okeh...wat2 la shadow...igt2 la geng2 ko kt sini....wah..da mcm esei pulak dah...anyway,gudluck...jumpe di masa akan dtg...
p/s-aku pun sedih sume senior2 yg rapat ngn aku da abis belajar,da tgglkn UUM,...seronok kenal ngn korg sume....segala kenangan dlm persatuan bersama kalian,akan terpahat kukuh didlm hati ni.....nnt ko tggu kad kawen aku lak tau..hahaha(jeles ko dh nk tunang)

sha said...

UUM the best university ever.

TQ ada jugak selitkan nama Kak Sha. Tapi kenapa tak buat link? Wah, demand.. Hihi~

Ya, banyak kenangan yg tak dapat dilupakan.. Nantikan Kak Sha buat entri utk korang pulak. Dah ada kat draf. Panjang dan berjela2 kot..

Ni entri Kak Sha tapi khas utk Mubin la, namun ada jugak selitkan pasal blog ni.

http://sha-myheart.blogspot.com/2011/05/terharu-kan-bila-ada-orang-ingat-pada.html

anaztasias nora aira said...

jalan jalan sini... :) blogwalking

miszLeyaT said...

Muyazzzzzzzzzzz...perghh..tacing siot bace entri ko...nama aku kah disitu??waaaa.......sedey2...mesti rindu kat dak2 MM kan...mesti rindu korang nyer gile2 ...korang memang tergiler dan giler2 ar!!!...fuh...suh..semoga budak2 MM especially dak2 P-SPA sume success dalam life!Gudluck for ur intern kat oversea tau!!!do da best..n jage diri kat sane demi family, tunang n UUM...ngee ^^ insyaAllah kite sume akan berjumpe lagi!!alumni wey...alumni!!

Irdina Marsya said...

fuhhh!!!sentapcing aq bce entri ko...skjp tol mse brlalu kn...sdar xsdar dh abes dh kite ngaji kt uum...pasni msing2 truskn prjuangn msing2...ko lak do the best k intern kt Belanda...ssh sng ngn bebudak MM akn ku ingt smpai mati...really2 miz MM gang...INGAT TAW KITE KWN SMPAI MATI...
dan aq sgt bangga sbb nme aq dsebut dlm entry ko...hak3...

shishi.. said...

kenangan terindah mungkinkah dapat rasa lg kengan mcm tu...mungkin tetapi tetap de bezanye...

Post a Comment