Saturday, December 11, 2010

Akhirnya "hampir" Sempura


ok...hari ni dgn yakinnye,aku betul2 dh abes exam!!! hahaha...cian kn student UUM...bru dpt merase merdeka...U lain rsenye dh bosan duk umh...kitorg je bru nk start xyah pegang2 buku...haihh...xpela...ni la lumrah sbg student kn...

tp malangnye,aku still xdpt merase utk blk rumah...tpkse gakla menetap kt UUM ni...bkn pe...klw aku xde,nnt sape lak nk tgk2 kn UUM ni...lgpn lampu2 jalan sume tu nk kene lap...jln raya pn nk kene mop hari2...tu yg aku xblk...

tp nasib baek gak la aku dh amek mcm2 tv series baru utk aku lyn...n byk gak movie2 yg aku sempat download time blk rumah ari tu...tp wlu cmne pn,vampire diaries ttap top 1st utk list tv series yg aku mnat...huhu...dh jd mcm org gile ble tgk cte ni...aku plak yg suspen lebey2...sbb mmg seyes besh!!!

haa ni la main actor dlm TVD...

ok la...smpai sini je dulu ehh...next time ade mse,aku mengarang lg...aku pn bknla aktif sgt ber"blogging" ni...kdg2 je...huhu...slmt bercuti kwn2!

p/s:kecewe kne tggu 27 January utk next episode Vampire Diaries!! =(

3 orang mengomel:

Anisa Hang Tuah said...

okei.
esok aku balik jb
selamat duduk di UUM

die die die..
aku nak VD episode 11
dah ade tak eykk

++sang wada++ said...

muaz,vampire diaries ni cite cmne,xsama ngan twilight kan?member aku ckp bez gak..dulu kat 8tv kan?

little ain said...

nak yang season 2. tak dapat2 lagi ni. aduyaii.


hahaha! tau takpe, suspen lebeh2 sampai masuk dalam mimpi. hadoiii.

Post a Comment